EXODUS-työprojekti                                   15. Pöytäkirja

Jyväskylän Yliopisto

Tietotekniikan laitos

 

Paikka: Ag Auditorio 2

 

Aika: 5.12.2001, klo 14.15-16.00

 

Läsnäolijat:

Kari Kärkkäinen

Jukka-Pekka Santanen

GESTAPO-ryhmä

ARKKI-ryhmä

EXODUS-ryhmä

Miika Pekkarinen

 

  1. Esittelyn sisältö

Aluksi esittelimme projektiorganisaation eli Exodus-ryhmään kuuluvat henkilöt ohjaajineen. Tilaajasta kerroimme myös muutamalla sanalla samalla hieman projektin taustaa valottaen sekä mainitsimme projektissa käytettävät työkalut. Perusblokit esiteltiin kuvien kanssa ja yksi kuva oli myös luokkajaosta. Käyttöliittymää ja ohjelman toimintaa esiteltiin sovelluksen avulla. Loimme heksaedrin ja sille tehtiin tällä hetkellä valmiina olevia toimintoja eli muokkaamista, liikuttamista, poistamista ja uuden heksaedrin luonti kiinni toiseen. Muutimme myös värejä sekä työskentelypisteen paikkaa. Mainitsimme myös muista tulevista toiminnoista eli yhdistämisestä ja erottamisesta sekä muista tulevista blokeista.

 

  1. Risut ja ruusut

Esitys kesti n.14 minuuttia, mikä olikin juuri sopivan mittainen, ettei yleisö ehdi pitkästyä. Positiivista palautetta tuli siitä, että esiteltäessä käyttöliittymää ja ohjelman toimintaa toinen käytti konetta ja toinen selosti. Positiivista oli myös se, että termit esitettiin kuvien avulla. Loppuesittelyssä voisi näyttää sitä, mihin ohjelmaa tullaan oikeasti käyttämään. Nyt siitä kerrottiin vain suullisesti.

 

  1. Mielipiteet opponoinnista

Oli hyvä harjoitella esiintymistä suuressa audiotoriossa, jossa joutui miettimään myös äänenkäyttöä. Toivottu keskustelu jäi kuitenkin aika suppeaksi, osallistujien passiivisuudesta johtuen. Muuten kyllä opponoinnissa oli ihan mukava ilmapiiri. 

 

EXODUS-työprojekti

Lasse Laukkanen, Kaisa Kokko, Petri Eskelinen, Mikko Ketola

Puh. 014-2604966