6. palaverin pöytäkirja 25.10.2001

Aika: 25.10.2001 klo 10.15

Paikka: C223.1 kokousnurkkaus

Läsnä: Jukka-Pekka Santanen, Pauli Kujala, Vesa Lappalainen, Mikko Nieminen, Matti Lupari (puheenjohtaja), Sanna Juutinen, Mia Jaakkola (sihteeri).

1. Luo uusi ryhmä -hahmotelma

Uusille käyttäjille laitetaan näkymään vain ryhmän nimi, viimeinen voimassaolopäivä ja lisätietoja. Lisätietoja-alue tehdään leveämmäksi ja matalammaksi, että mahtuu paremmin sivulle.

Käyttäjä voi ruksata kohdan, että ryhmään saa vapaasti liittyä muitakin jäseniä. Jäsenet, jotka näin haluavat liittyä ryhmään, pääsevät sitä varten tehdylle uudelle sivulle, jossa on lista niistä ryhmistä, joihin voi liittyä ja liity-nappula.

Ryhmän luontiin laitetaan nappula, josta pääsee lisäämään ryhmään yliopiston ulkopuolisen henkilön ja hänelle tietoja.

2. Ajanvaraus

Ajanvarausnäytön Näytä 20 min välit -nappulan kohdalle valintalista, jossa on vaihtoehtoina ainakin 5, 10, 15, 20, 30 ja 60 minuuttia.

3. Ohjausajan varaus

Varausnäytön otsikkoon ryhmän tai opiskelijan ja ohjaajan nimi.

4. Muokkaa tapahtumaa

Tapahtuman muokkausnäyttöön käyttäjän nimi otsikoksi. Kuvauksen kohdalle laitetaan tähti osoittamaan välttämättömästi täytettävää tietoa. Toistoja kohdassa laitetaan tai-sana valitse-sanan alle. Nappuloille annetaan paremmat nimet. Esim. Tallenna ja palaa pelkän tallenna-tekstin sijaan.

Muokkaa tapahtumaa -näytön piilosivuksi tulee vaihtoehto, jossa voi varata tapahtuman useamman päivän ajaksi eli laittaa aloituspäivämäärän ja -kellonajan ja lopetuspäivämäärän ja -kellonajan.

Tapahtuma pitäisi saada myös kopioitua uuden tapahtuman pohjaksi, ettei tarvitse kirjoittaa kaikkia usein olevan tapahtuman tietoja uudestaan.

5. To do -listaan

Ylläpitäjällä pitää olla oikeudet muuttaa kaikkien kalentereita. Kun tapahtumia muutetaan, pitäisi lähteä sähköposti asianomaisille.

Oletetaan, että kalenterin käyttäjät käyttäytyvät siististi, eikä väärinkäytösiä (turhia ajanvarauksia toisille) esiinny.

Jatkokehitykselle ideaksi: Kun poistuu sivulta, tapahtuu automaattinen tallennus. Rajapinta puhelinkeskukseen, että saa JYU:n puhelimeen samat tapahtumat kuin kalenteriinkin.

6. Osallistujien seuraavat tehtävät

7. Seuraava palaveri

Päätettiin pitää seuraava palaveri tiistaina 30.10.2001 klo 12.30 C223.1 kokousnurkkauksessa.