SISÄLLYSLUETTELO >> ASETUSTENHALLINTAOHJELMA

Asetustenhallintaohjelma

Asennus ja käynnistäminen

Asetustenhallintaohjelmalla voidaan luoda uusia pelaajaprofiileja sekä muuttaa pelikenttien järjestystä, sisältöä, adaptaatiota ja vaikeustasoa koskevia asioita. Asetustenhallintaohjelma saa käynnistettyä ajamalla pelin hakemistosta löytyvän tiedoston asetustenhallinta.bat.

Asetustenhallintaohjelmassa on kaksi sivua, joista toisessa muutetaan pelaajan asetuksia, ja toisella vaikutetaan pelikenttien tapahtumiin.

Pelaajan asetukset

Uuden pelaajan luominen tapahtuu pelaajasivulta ja painamalla vasemmalla alhaalla sijaitsevaa luo uusi profiili -painiketta ja kirjoittamalla lisättävän henkilön nimen ilmestyneeseen ruutuun.

Pelaajalla on oletuksena kenttäjärjestys 1-12 sekä oikeakätinen hiiri. Halutessaan voi ohjaaja vaikuttaa kenttien järjestykseen, muuttaa hiiren näppäimet vasenkätiseksi tai säätää kentän alussa olevien harjoitustrialien määrää.

asetustenhallinta

Kenttien asetukset

Kenttien asetuksista voi jokaisen kentän ominaisuuksia säätää erikseen. Asetuksista voi valita, onko kilpapelaaja käytössä vai ei, säädellä kentässä ilmestyvien pallojen määrää ja nopeutta sekä vaikuttaa kentän läpäisemiseen tarvittaviin kriteereihin.

asetustenhallinta

SISÄLLYSLUETTELO >> ASETUSTENHALLINTAOHJELMA