Tervetuloa Kokako-projektin kotisivuille!

Kokako-projekti

Kokako-projekti on kevään -06 Jyväskylän yliopiston Tietotekniikan laitoksen sovellusprojekti. Projekti toteuttaa opinto-oppaan koostamistyökalun Jyväskylän yliopiston Informaatioteknologian tiedekunnalle. Työkalusta on tarkoitus laatia niin yleis- ja helppokäyttöinen, että sitä on mahdollista käyttää myös muiden tiedekuntien toimesta.

Kokako on jatkoa XooZoo- ja Xoo-jatko-projekteille. XooZoo-projektin tehtävänä oli IT-tiedekunnan opinto-oppaan hallinan, sisällön ja rakenteen kehittäminen. Projekti keskittyi tutkimukseen ja suunnitteluun. Käytännön toteutukselle jäi vähemmän aikaa, ja niinpä projekti jatkui Xoo-jatko -projektilla, jonka tehtävänä oli viedä XooZoo-projektissa aloitettu työ loppuun. Xoo-jatko -projekti koosti IT-tiedekunnalle opinto-oppaan XooZoo-projektissa saatujen tuloksien pohjalta. Koostamistyössä havaittiin kuitenkin vielä useita puutteita, joista halutaan eroon, ja nyt Kokako-projektin tehtävänä on jatkaa koostamisjärjestelmän kehittämistä edelleen. Kokako-projektin kesto on neljä kuukautta, ja sen pitäisi olla valmis viimeistään 31.5.2006 mennessä.

Projektin jäsenet:

Tilaajan edustajat:

Ohjaajat:

Kuva kokakosta!

Projekti kantaa ylpeänä Uusi-Seelantilaisen uhanalaisen Kokako-linnun nimeä. Ylläoleva kuva on otettu sivustolta: http://www.mtbruce.org.nz/index.htm

Contact: tuos@NOSPAM.jyu.fi.invalid.address This page last modified:Monday, 06-Mar-2006 15:01:46 EET