Korppi on Jyväskylän yliopiston opiskelijoille ja henkilökunnalle kehitetty opintotietojärjestelmä. Nykyisenlaisena se on ollut toiminnassa muutamia vuosia. WWW-selaimia sisältävien matkapuhelimien yleistyessä Korpin tarjoamia palveluita on haluttu käyttää myös matkapuhelimien kautta. Tämän hetkiset sivut sisältävät aivan liikaa tietoa ja toimintoja matkapuhelimen ruudulla esitettäväksi. Lisäksi isojen datamäärien liikuttaminen tulee siirtomäärän mukaan laskutettavilla puhelinliittymillä kalliiksi.

Kuovi-projekti on Jyväskylän yliopiston tietotekniikan laitoksen opiskelijoiden sovellusprojekti. Tilaajana toimii Jyväskylän yliopisto. Projekti suunnittelee ja toteuttaa Korppi-opintotietojärjestelmän keskeisimmät toiminnot paremmin matkapuhelimissa toimivina.

Voit käydä tutustumassa projektin toteuttamiin prototyyppisivuihin. Sivuilla ei ole mitään varsinaista toiminnallisuutta, vaan lähinnä testaavat sitä, miten eri sivut näkyvät ja toimivat pienellä ruudulla. Palautetta sivuista voit antaa projektin sähköpostilistalle osoitteeseen kuovi05(at)korppi.jyu.fi.